Proglašena Miss Livasa!

Izvor: Story, 05.Okt.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena Miss Livasa!

Danas dvadeset devojaka na čelu sa stručnim timom, vraća se za Beograd, gde se nastavljaju karantinske pripreme sve do 13. oktobra, kada će u Pinkovom studiju u Šimanovcima, u direktnom prenosu, biti proglašena najlepša devojka

foto: Vojislav Tanasković

Uoči povratka za Beograd, devojke su još jednom testirale svoju spremnost i to na plaži Livas, nadomak Porto Karasa, gde su sve nastupile u kupaćim kostimima Il cuore Italiano.

Tom prilikom, najlepšom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << devojkom proglašena je aktuelna Mis Beograda Nina Antić, koja je dobila deset nagradnih dana u Neos Marmarosu naredne godine. Nina je osamnaestogodišnja učenica Hemijske škole u Beogradu, koja je krajem avgusta, na bazenima na Olimpu proglašena za Mis Beograda.

U svojoj biografiji, Nina navodi da želi da studira R&B koledž i da je zato presrećna što je, kao finalistinja Mis Srbije, dobila stipendiju ovog univerziteta. Sebe opisuje kao temperamentnu devojku avanturističkog duha. Voli životinje i volontira u zoološkom vrtu. Njen uzor je Bridžit Bardo, glumica koja je stvorila BB fondaciju posvećenu životinjama. Životni moto joj je normalno je da se preko trnja dođe do zvezda.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.