PAZI ŠTA KUPUJEŠ

Izvor: Kurir, 18.Jun.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAZI ŠTA KUPUJEŠ

Samo udobna sofa je dobra sofa! Svaka kupovina novog komada nameštaja zahteva određeno planiranje. Stil, boja, veličina i materijal su veoma bitni, ali ima još nekih detalja na koje treba obratiti pažnju kad kupujete sofu, kauč, trosed ili ugaonu garnituru.

Samo udobna sofa je dobra sofa!

Svaka kupovina novog komada nameštaja zahteva određeno planiranje. Stil, boja, veličina i materijal su veoma bitni, ali ima još nekih detalja na koje treba obratiti pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kad kupujete sofu, kauč, trosed ili ugaonu garnituru.

1. Ram ne bi smeo da škripi ili da se klima.

2. Kad pritisnete gornju površinu sofe rukom, nipošto ne treba da osetite ram. Svi uglovi moraju biti dobro popunjeni.

3. Ako kupujete sofu koja je predviđena za razvlačenje, odmah na licu mesta isprobajte mehanizam.

4. Ako sofa ima dugmiće, proverite da li su dobro ušivena.

5. Jastuci moraju da budu biti čvrsti i elastični i treba da se vrate u prvobitni oblik nakon što ih pritisnete i pustite.

6. Sedenje u svim položajima treba da bude udobno.

7. Naslonjači za ruke ne smeju da se klimaju ili pomeraju. Ukoliko su tapacirani, proverite da li su svuda dobro popunjeni.

8. Baš kao i kod odeće, šare bi trebalo da su dobro uklopljene na svim šavovima.

10. Pre kupovine obavezno se informišite kako se održava materijal kojim je sofa koju ste izabrali presvučena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.