Osmi Hi-Files Show u Beogradu

Izvor: Mondo, 30.Okt.2012, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmi Hi-Files Show u Beogradu

Osmi Hi-Files Show (sajam audio i video tehnike) biće održan, trećeg i četvrtog novembra u novobeogradskom hotelu Holiday Inn.

Posetioci najvećeg Hi-Fi događaja u Srbiji imaće priliku da vide i čuju najnovije uređaje iz audio programa i biće raspoređeni u 6 konferencijskih sala i 4 sobe.

Kao i uvek, u holu će biti postavljena berza novih muzičkih izdanja na CD i vinil obliku, a prodavaće se i Blu-ray koncerti i dodatna oprema u vidu posebnih kablova. Hi-Files Show biće otvoren za posetioce prvog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznica inosi 250 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmi Hi-Files Show sajam u Beogradu

Izvor: Mondo, 30.Okt.2012

Osmi Hi-Files Show (sajam audio i video tehnike) biće održan, 3. i 4. novembra u novobeogradskom hotelu Holiday Inn...Posetioci najvećeg Hi-Fi događaja u Srbiji imaće priliku da vide i čuju najnovije uređaje iz audio programa i biće raspoređeni u 6 konferencijskih sala i 4 sobe...Kao i uvek,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.