LUDI LETNJI TREND

Izvor: Kurir, 12.Jun.2011, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI LETNJI TREND

Ukoliko nemate vremena da napravite frizuru, turban će poslužiti kao spas u zadnji čas

Pravo s modne piste na gradske ulice sišao je egzotični trend - turban!

Ovaj modni dodatak, koji se nosio sedamdesetih godina, vratio nam se na velika vrata. Ukoliko bas niste raspoloženi za svakodnevna feniranja i nameštanja frizure, ovaj praktičan komad platna biće idealno rešenje za vas. Uz pomoć turbana izgledaćete romantično i mistično, a pošto otkriva veći deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lica, sa samo malo šminke istaći će vašu lepotu.

Za turbanom su posegnule i brojne holivudske zvezde, pa ga tako često i rado nose lepotice poput Dženifer Lopez i Salme Hajek. U zavisnosti od ukusa, on može da se nosi na različite načine - da otkriva deo kose, ili je pak prekriva, a izgleda veoma zanimljivo i kad deo marame visi sa strane. U svakom slučaju, izaberite nešto veću maramu s nekim egzotičnim motivom jarkih boja. Turban će vam pružiti priliku da budete primećeni, pa ako ste smele, probajte nešto novo i budite potpuno drugačije od drugih.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.