KAKO PROTIV STRESA

Izvor: Kurir, 06.Jun.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO PROTIV STRESA

Sanjate o danu bez stresa? Ima rešenja! Svakodnevne obaveze brzo nas umaraju, ali postoji način da se u četiri koraka osetite bolje.

Sanjate o danu bez stresa? Ima rešenja!

Svakodnevne obaveze brzo nas umaraju, ali postoji način da se u četiri koraka osetite bolje.

* Osluškujte svoje telo. Ako osetite bilo kakvu vrstu bola, teskobe ili nemira, zapitajte se zašto se to dešava i otkrijte uzrok, a ako treba, potražite i pomoć. Da biste se osećali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zadovoljno, morate biti dobro!

* Ako prestanete stalno da dokazujete da ste u pravu i da su jedino vaši stavovi ispravni, možete uštedeti 99 odsto energije. Umesto toga poslušajte i uvažite mišljenje drugih, što će vas dovesti do bržeg rešenja.

* Podstaknite sami sebe! Pogledajte se u ogledalo i recite: Ne pogađaju me kritike, spremna sam za izazove! Takav način ohrabrenja pomaže ljudima da se bolje nose sa problemima.

* Uživajte u trenutku. Ovaj savet se stalno ponavlja, ali i zaboravlja. Ako strahujete šta će biti u budućnosti, pod hitno se skoncentrišite na sadašnjost.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kako da vam bude bolje

Izvor: Domino Magazin, 07.Jun.2011, 07:11

Četiri saveta kako da vam u trenutku bude bolje i kako da budete zadovoljniji sobom..Cenjeni doktor Deepak Chopre vam otkriva četiri koraka koji će vam pomoći da se rešite svakodnevnog stresa, kako biste se osetiti bolje i zadovoljnije...Prvi savet je da održavate balans i slušate svoje telo....

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.