Filmski vodič za hladne dane

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Dec.2023, 08:31

Filmski vodič za hladne dane

Spremite se da zakoračite u svet avanture, gde popularni naslovi postaju stvarnost na velikom platnu.

Pravo vreme za smeh je – UVEK. Ove nedelje, dan za odličnu komediju je četvrtak i to od 19.40h kada će se na FilmBox Extra kanalu emitovati ostvarenje pod naslovom „Restoran“. Ova zabavna i topla priča smeštena je unutar uzbudljive kulinarske scene San Franciska. Priča prati Sala Sartinija, radišnog kuvara, koji mora pronaći način da ponovo raspali >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << svoju ljubav prema kuvanju, ali i da popravi odnose sa svojim sinom, pre nego što još jednom sve stavi na kocku.

Spoj akcije i avanture ove nedelje ćete moći da pronađete u filmu „Sedmorica veličanstvenih“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Premium u petak od 21h. U ovom filmu sedmorica revolveraša različitog porekla se okupljaju na zahtev osvetoljubive mlade udovice kako bi zaštitili njen grad od privatne vojske destruktivnog industrijalca.

Subotu rezervišite za kriminalistički žanr i to konkretno za film „Odsjaji“. Kad agenta Evropola, Toma Brindla, pozovu u Barselonu da pronađe serijskog ubicu poznatog kao „Pigmalion“, on dolazi do izuzetnog otkrića. DNK pronađen blizu tela na poslednjem mestu zločina, poklapa se sa DNK mladog, nepredvidivog vojnika, Marka Solera, ali istraga pokazuje da je ubica možda Markov otuđeni brat blizanac. Agent Brindl koristi Marka da napravi psihološki profil njegovog brata. Ali, što se više primiče ubici, i ubica se primiče njemu. Lovac tada postaje plen, a Pigmalion takođe otkriva da ima brata blizanca, pa počinje da uhodi tim istražitelja. Jedini način da konačno uhvati ubicu je da sve stavi na kocku, uključujući i one koje voli. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Stars sa počektom u 21h.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.