EŠTON KUČER PROŠETAO MODNOM PISTOM

Izvor: Kurir, 16.Jun.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EŠTON KUČER PROŠETAO MODNOM PISTOM

SAO PAOLO - Holivudski glumac Ešton Kučer otvorio je u sredu brazilsku Nedelju mode, šetajući modnom pistom odeven u lokalni brend ''Kolči'' i u pratnji brazilske manekenke Alesandre Ambrosio.

Posle uspešne zajedničke revije koju su radili u januaru ove godine za "Kolči", Kučer i Alesandra Ambrosio su se pojavili i u kampanji za ovu brazilsku modnu marku.

Kučer, koji je oženjen glumicom Demi Mur, pre nego što je postao glumac imao uspešnu manekensku karijeru i radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je za mnoge poznate kreatore, uključujući i Kelvina Klajna.

Ovaj 33-godišnji glumac uskoro će zaigrati u seriji ''Dva i po muškarca'' umesto kontroverznog Čarlija Šina, koji je izbačen iz serije zbog problema sa alkoholom i drogom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paparaco: Ešton Kučer i Alesandra Ambrozio snimljeni u zagrljaju?!

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Jun.2011, 01:01

Sve se dešavalo ovih dana u Rio de Žaneiru..33-godišnji glumac EŠTON KUČER stvarno je grlio 30-godišnju Alesandru Ambrozio, superseksi-model, koja je bila u toplesu! Ali strasni krupni planovi i bliski susret - sve je to bilo u ime mode! Par je pozvan da uradi set fotografija za za brazilski odevni...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Sexy baby: Ešton Kučer kao maneken!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2011

Atraktivni holivudski glumac Ešton Kučer otvorio je sinoć brazilsku Nedelju mode, šetajući odeven u lokalni brend 'Kolči' i u pratnji brazilske manekenke Alesandre Ambrosio. Ovo nije prvi put da Ešton šeta pored Aleksandre Ambrosio na pistu, naime, u januaru ove godine radili su reviju za 'Kolči',...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.