Vekarić: Postojala ozbiljna dojava

Izvor: B92, 27.Mar.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vekarić: Postojala ozbiljna dojava

Bruno Vekarić (FoNet, arhiva)

Beograd -- Bruno Vekarić izjavio da je potraga za haškim optuženikom Stojanom Župljaninom u Nišu bila naložena na osnovu ozbiljne dojave.

"Akcija potrage za Župljaninom bila je jedna od najvećih," rekao je portparol Tužilaštva za ratne zločine, navodeći da je akcija bila profesionalno izvedena i da je veoma zadovoljan saradnjom sa policijom i njenim delovanjem.

Portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, gostujući u Kažiprstu B92, naveo da sve nadležne službe odgovorno rade na pronalaženju haških optuženika, ali da postoje određene političke struje koje se tome protive.

"Ako neke političke struje budu došle na vlast, pojedini haški optuženici mogli bi da budu i načelnici Generalštaba", ocenio je Vekarić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanko: Imamo dokaze o prisustvu pripadnika MUP-a u zgradi suda

Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 16:37

Portparol UNMIK-a Aleksandar Ivanko izjavio je danas da UNMIK ima dovoljno dokaza koji potvrđuju da su se unutar zgrade suda u Severnoj Mitrovici 17. marta nalazili predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. ..Ivanko je naglasio da UNMIK policija i Kosovska policijska služba nastavljaju...

Nastavak na Blic...

Vekarić: Akcija posle ozbiljne dojave

Izvor: Blic, 27.Mar.2008

Portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je da je jučerašnja potraga za haškim optuženikom Stojanom Župljaninom u Nišu, bila jedna od najvećih do sada i da je naložena na osnovu ozbiljne dojave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.