Izvor: B92, 17.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nesaradnja ugrožava Srbiju

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić posetio je Specijalni sud u Beogradu.

Tom prilikom on je rekao da oni koji sprečavaju saradnju sa Haškim sudom dovode zemlju u opasnost, jer ne postoji nikakav izgovor da saradnja sa Tribunalom može ugroziti bezbednost Srbije.

"Oni koji u ovoj zemlji sprečavaju ili opstruiraju saradnju sa Tribunalom, dovode i ovu zemlju, u političkom smislu, u velike opasnosti. To gde će biti predati slučajevi optuženih, koji sada jesu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << procesuirani u haškom tribunalu, ima dramatične konsekvence na bezbednost ove zemlje i na njenu političku situaciju i ja hoću na to da ukažem. Izgovor, da nesaradnja sa haškim tribunalom jeste doprinos bezbednosti ove zemlje, potpuno je neistinit", rekao je Tadić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.