Stefanović: Pobeda Srbije

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Pobeda Srbije

Santijago de Čile -- Povlačenje kandidature takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu je pobeda Srbije, izjavio ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Prema njegovim rečima, to je ujedno i pobeda poštovanja policijskog rada i uvažavanja ekspertskog karaktera ove organizacije.

Stefanović je tokom 88. Generalne skupštine Interpola, koja se održava u Santjagu u Čileu, razgovarao sa direktorom kiparske policije Kiprosom Mihaelidesom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On se zahvalio Kipru na podršci Srbiji i istakao zadovoljstvo što će dve države imati zajednički stav i tokom sledeće Generalne skupštine, koja će se održati u Urugvaju, saopštio je MUP Srbije.

Direktor kiparske policije istakao je zadovoljstvo policijskom saradnjom dveju država, dok je Stefanović ocenio da je ova saradnja veoma dobra.

Oni su razgovarali i o nastavku i daljem unapređenju saradnje dve policije u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, narko-trafikinga, borbe protiv terorizma i pranja novca.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEFANOVIĆ ZAHVALIO KIPRU NA PODRŠCI U INTERPOLU: Ovo je pobeda Srbije i poštovanja policijskog rada! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2019

Srpski ministar je istakao zadovoljstvo što će dve države imati zajednički stav i tokom sledeće Generalne skupštine, koja će se održati u Urugvaju.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.