SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 17.Okt.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

Hakovani sajtovi DS i Borisa Tadića BEOGRAD - Haker s potpisom Džon Trbosek oborio je juče zvaničnu internet prezentaciju Demokratske stranke i sajt predsednika Srbije Borisa Tadića ...

Džon Trbosek napao demokrate

Hakovani sajtovi DS i Borisa Tadića

BEOGRAD - Haker s potpisom Džon Trbosek oborio je juče zvaničnu internet prezentaciju Demokratske stranke i sajt predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbije Borisa Tadića (www.boristadic.org).

Na ovim stranicama tokom celog dana stajao je natpis „Otpor“ i prepoznatljivi simbol te organizacije.

Srđan Srećković

Podsticaj za investitore

BEOGRAD - Pozitivan izveštaj Evropske komisije i očekivani status kandidata Srbije za EU snažan su podsticaj i ohrabrenje za srpsku poslovnu dijasporu i njihove partnere da ulažu u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo vera i dijaspore. Ministar Srđan Srećković izjavio je da će uskoro biti završen poslovni vodič za investitore.

Edita Tahiri

Bez političkih tema

PRIŠTINA - Evropska komisija je veoma jasno saopštila da je status kandidata za Srbiju uslovljen unapređenjem odnosa s Kosovom, poručila je šef pregovaračkog tima Prištine Edita Tahiri i istakla da je to poruka Beogradu da treba da nastavi dijalog onako kako je on definisan u rezoluciji Ujedinjenih nacija - kao tehnički.

- Ako Stefanović pokuša da na dnevni red stavi bilo šta što spada u domen političkih pitanja, to će ozbiljno ugroziti dijalog - poručila je Tahiri.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.