SREĆKOVIĆ RAZREŠEN FUNKCIJA U SPO

Izvor: Kurir, 10.Dec.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆKOVIĆ RAZREŠEN FUNKCIJA U SPO

NOVI SAD - Glavni odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) razrešio je Srđana Srećkovića funkcije potpredsednika stranke zbog, kako se navodi, kontinuiranog kršenja odluka organa stranke i nepoštovanja programa SPO.

U saopštenju se navodi da je za njegovo razrešenje, na sednici održanoj u Novom Sadu, glasalo 98 članova Glavnog odbora, a da su tri člana bila protiv.

"Ova odluka ni na koji način neće uticati na odnos SPO prema Vladi Srbije, jer je taj odnos uslovljen isključivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napretkom Srbije na putu ka EU, što po važnosti prevazilazi bilo koje kadrovsko pitanje unutar stranaka", izjavio je portparol SPO Nemanja Starović, a navodi se u saopštenju.

Srećković će ostati član stranke, kao i ministar vera i dijaspore, rekao je neimenovani funkcioner SPO.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srđan Srećković: Smenjen sam jer nisam hteo da opstruiram državnu politiku

Izvor: Blic, 10.Dec.2011

Srđan Srećković, ministar dijaspore i potpredsednik SPO smenjen je na današnjoj sednici Glavnog odbora stranke sa potpredsedničkog mesta, saznaje “Blic”. ..U izjavi za "Blic", komentarišući sednicu GO, Srećković kaže da se SPO udaljio od sopstvenog programa, a njegova smena je "izrežirana...

Nastavak na Blic...

Glavni odbor SPO razrešio Srećkovića funkcije u stranci

Izvor: Politika, 10.Dec.2011

NOVI SAD – Glavni odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) razrešio je Srđana Srećkovića funkcije potpredsednika stranke zbog, kako se navodi, kontinuiranog kršenja odluka organa stranke i nepoštovanja programa SPO...U saopštenju se navodi da je za njegovo razrešenje, na sednici održanoj u Novom...

Nastavak na Politika...

Srećković razrešen, ostaje član SPO

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Dec.2011

Glavni odbor Srpskog pokreta obnove razrešio je danas Srđana Srećkovića funkcije potpredsednika stranke zbog kontinuiranog kršenja odluka organa stranke i nepoštovanja programa SPO.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srećković samo član SPO-a, ostaje ministar

Izvor: Mondo, 10.Dec.2011

Glavni odbor SPO-a danas je, većinom glasova od 98 za i tri protiv, doneo odluku o razrešenju Srđana Srećkovića sa funkcije potpredsednika SPO-a, zbog "kontinuiranog kršenja odluka organa stranke i nepoštovanja Programa SPO", saopštila je Informativna služba SPO-a.

Nastavak na Mondo...

SPO ne ruši Vladu

Izvor: Blic, 11.Dec.2011, 03:20

Srpski pokret obnove neće rušiti Vladu zahtevom da se umesto ministra dijaspore Srđana Srećkovića, koji je juče smenjen sa potpredsedničkog mesta u stranci, postavi neki drugi funkcioner ove partije. Srećković je razrešen s funkcije u SPO zbog „kontinuiranog kršenja odluka organa stranke”,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.