Produbljivanje saradnje

Izvor: RTV Pink, 28.Apr.2010, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produbljivanje saradnje

Jeremić i Fratini: Samit dveju vlada u oktobru u Beogradu . . . Ministri spoljni poslova Srbije i Italije, Vuk Jeremić i Franko Fratini, ocenili su danas da su politički i ekonomski odnosi dveju zemalja veoma dobri i da se neprestano poboljšavaju i najavili da će samit vlada Italije i Srbije biti održan u oktobru u Beogradu. .

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Jeremić i Fratini: Samit dveju vlada u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2010

BEOGRAD - Italijanski ministar spoljnih poslova Franko Fratini izjavio je danas da je dobio saglasnost i Beograda i Prištine da učestvuju na neformalnom samitu u Sarajevu u junu, bez isticanja državnih simbola...Model koji bi trebalo koristiti je model "GIMNIK", korišćen za održavanje jednod skupa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.