Potera za Mladićem

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 02.Nov.2010, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potera za Mladićem

BEOGRAD -  Na tri lokacije u Srbiji - dve u Beogradu i jednoj u okolini Aranđelovca - pripadnici Žandarmerije i policije jutros su tragali za haškim beguncem Ratkom Mladićem. U okviru akcije pretresena je jedna privatna kuća, restoran "Bajka" u Košutnjaku i etno-selo "Bajka" na Bukulji kod Aranđelovca.

Reporter B92 javio je da je u restoranu "Bajka" bilo desetak žandarma i sedam-osam policajaca koji su odatle izveli dve osobe i odvezli ih u svom vozilu.

Pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << policije su oko 11 sati završili pretres u okviru etno-sela na Bukulji kod Aranđelovca i restoranu "Bajka" u Beogradu, gde su tragali za informacijama koje bi mogle dovesti do pronalaženja odbeglog haškog optuženika Ratka Mladića. Pretres u etno-selu "Bajka" na Bukulji trajao je nešto duže od tri sata, javlja Tanjug. Etno-selo čine jedan restoran i više vajata, objekata apartmanskog tipa. Sa ulaza se ne vidi unutrašnjost tog turističkog objekta jer je ono zaklonjeno padinom.

Žandarmerija je od jutros pretražila i jednu privatnu kuću i restoran "Bajka" u Beogradu, kao i etno-selo Divljakovac na obroncima planine Bukulja kod Aranđelovca, u vezi sa ljudima koji su bliski haškom beguncu Ratku Mladiću i njegovoj porodici.

Uhapšen vlasnik "Bajke"?

Etno-selo i restoran "Bajka" u vlasništvu su Gorana Radivojevića, čoveka koji je obezbedio vozilo za selidbu supruge Milorada Ulemeka Legije, a B92 nezvanično saznaje da je on uhapšen.

Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik etno-sela je vlasnik i restorana "Bajka" na Košutnjaku u Beogradu. Policija je i pre dve godine u Aranđelovcu pretresla jednu privatnu kuću kada je od vlasnika zaplenila nekoliko telefonskih imenika.

Vlasnik etno sela "Bajka" na Bukulji je četrdesetogodišnji ugostitelj Goran Radivojević iz Beograda. Pretres u restoranu "Bajka" u beogradskom izletištu Košutnjak izvršen je uz asistenciju desetak pripadnika Žandarmerije.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Potraga za Mladićevim jatacima

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Nov.2010

Završen pretres tri lokacije u potrazi za licima koja se dovode u vezu sa Ratkom Mladićem. Pretresene dve lokacije u Beogradu i etno selo na Bukulji kod Aranđelovca.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.