Mladenović: Vol Strit u DS-u

Izvor: B92, 27.Mar.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović: Vol Strit u DS-u

Beograd -- Andreja Mladenović zatražio je od četvorice funkcionera DS-a da odgovore da li poseduju više od 100 miliona evra.

"Lepo je što funkcioneri Demokratske stranke zabavljaju javnost prijavljivanjem svoje imovine, ali DSS hoće da postavi jedno konkretno pitanje koje zahteva precizan odgovor. Pitanje glasi - da li četvorica visokih funkcionera DS-a - Đelić, Đilas, Vlahović i Šaper - poseduju u zbiru više od 100 miliona evra", naveo je portparol Demokratske stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije u pisanoj izjavi.

On je naveo da poznavaoci ekonomskih prilika u zemlji pominju da "susret te četvorice funkcionera DS-a", predstavlja "pravi srpski Vol Strit, s obzirom na kapital koji obrću".

"Očuvanje Kosova i pregovori sa EU"

Cilj kampanje koalicije Demokratska stranka Srbije - Nova Srbija jeste formiranje državotvorne, nacionalno odgovorne vlade, koja će sačuvati Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije i uvesti zemlju kao celovitu u Evropsku uniju, izjavio je danas šef izbornog štaba te koalicije Jovan Palalić.

On je Tanjugu rekao da očekuje da će građani podržati Srbiju i omogućiti formiranje takve vlade, koja će nastaviti borbu za Kosovo i Metohiju, kao i pregovore o evropskim integracijama, uz poštovanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

"Smatramo da je neophodno u neposrednom kontaktu sa građanima promovisati naše ciljeve", rekao je Palalić i objasnio da je baš na takvim motivima zasnovana njihova kampanja, koju su počeli pre dva dana u Moravičkom, Zlatiborskom i Mačvanskom okrugu.

Prema njegovim rečima, ciljevi buduće vlade su i ekonomski prosperitet Srbije i obračun sa "lopovlukom", korupcijom i organizovanim kriminalom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mladenović: Koliko poseduju četvorica funkcionera DS?

Izvor: Blic, 27.Mar.2008

Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Andreja Mladenović zatražio je danas od funkcionera Demokratske stranke (DS) Božidara Đelića, Dragana Đilasa, Aleksandra Vlahovića i Srđana Šapera da odgovore da li poseduju više od 100 miliona evra. .."Lepo je što funkcioneri DS zabavljaju javnost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.