Izvor: Blic, 26.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri u Moskvi

Lideri u Moskvi

BEOGRAD Poseta lidera opozicije Moskvi i dalje stoji, a sve informacije državnih medija da do te posete neće doći deo su specijalnog rata režima protiv građana Srbije rekao je juče za 'Blic' Ognjen Pribićević, savetnik Vuka Draškovića, komentarišući vest agencije Tanjug da je 'MIP Rusije demantovao tvrdnje pojedinih lidera opozicije iz Srbije da će se oni sledeće sedmice u Moskvi sastati sa šefom ruske diplomatije Igorom Ivanovom'. Tanjug je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pozivajući se na rusku agenciju Itar tass, javio da u programu ministra inostranih poslova Rusije za sledeću sedmicu 'takav susret nije planiran'.

Pribićević je za 'Blic' istakao da je 'cilj režima da potpuno dezinformiše građane'. On je najavio da će se građani 'narednih dana suočiti sa gomilom dezinformacija plasiranih sa državnih medija, a čiji će cilj biti da javnost uvedu u potpunu konfuziju'. Ivanov je juče u Firenci izjavio da ne planira da se u Moskvi sastane sa Draškovićem, javlja RIA Novosti. 'Takav susret zasad nije planiran' rekao je Ivanov. Agencija Itar-tass je javila da će se srpski opozicioni lideri sastati 29.maja sa liderima partije 'Jabloko'.

BETA D.B.V.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.