Demonstracije protiv Sirize

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstracije protiv Sirize

Na prvim demonstracijama protiv vlade premijera Aleksisa Ciprasa policija se sukobila sa demonstrantima, koji su u četvrtak uveče u Atini, posle protestnog skupa, razbijali izloge prodavnica, bacali zapaljive bombe, palili automobile i uništavali autobuske stanice.

Dogovor sa Evropskom unijom prošle nedelje o produženju programa zajma, izazvao je protivljenja i unutar same Sirize, kao i optužbe levice da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je vlada već izneverila svoja predizborna obećanja, među kojima i da će okončati program pomoći sa EU i Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) od 240 milijardi evra.

Kako javlja Radio Slobodna Evropa, posle skupa, grupa ljudi obučena u crno počela je da pravi nerede u centralnom atinskom kvartu Eksarhija, u kome se okupljaju umetnici i levičarski intelektualci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.