UŽIVAJTE DOK MOŽETE! JUTRO SA MRAZOM, DAN SUNČAN: Stiže nam zahlađenje i kiša, a ponegde i sneg!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 07:34

UŽIVAJTE DOK MOŽETE! JUTRO SA MRAZOM, DAN SUNČAN: Stiže nam zahlađenje i kiša, a ponegde i sneg!

U Beogradu će ujutru biti hladno, u okolini grada će ponegde biti slabog mraza i magle

Jutro u Srbiji hladno sa mestimično slabim mrazom i maglom, danas tokom dana pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura će iznositi između -5 i dva stepena Celzijusa, a najviša od 10 do 14 stepeni.

. Tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplo vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Duvaće slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura će se kretati između -2 i dva stepena Celzijusa, dok će najviša iznositi 12 stepeni.

Do petka se ujutru očekuju mestimično slab mraz i magla, a u toku dana pretežno sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom između 15 i 19 stepeni.

U noći između petka i subote i u subotu se očekuje naoblačenje i zahlađenje, mestimično će padati kiša, a u planinama sneg.

Kratkotrajni sneg moguć je ponegde i u nižim predelima.

Od nedelje se očekuje umereno oblačno, uglavnom suvo i prohladno vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od minus dva do 14

Izvor: B92, 02.Mar.2021

Beograd -- Ujutru će u Srbiji biti hladno vreme sa mestimično slabim mrazom i maglom, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je RHMZ...Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura će iznositi između -5 i dva stepena Celzijusa, a najviša od 10 do 14 stepeni...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.