Antić kandidat SPS-PUPS-JS

Izvor: Studio B, 30.Jan.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić kandidat SPS-PUPS-JS

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će kandidat koalicije okupljene oko SPS za gradonačelnika Beograda biti Aleksandar Antić.

"Svi koalicioni partneri jednoglasni su u oceni da je Antić najbolje rešenje za prvog čoveka prestonice", rekao je Marković

Marković je dodao da se Antić, ranije kao predsednik Skupštine grada Beograda i sada kao ministar saobraćaja, dokazao kao čovek koji može odgovoriti socijalnim i razvojnim izazovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Beograda.

"Beograd će, na čelu sa Aleksandrom Antićem, nastaviti da pomaže svim socijalno uigroženim kategorijama, od penzionera do trudnica i porodilja, nastaviće sa borbom protiv bele kuge, kao i sa infrastrukturnim razvojem našeg glavnog grada", rekao je Marković.

Lider Jedinstvene Srbije je dodao da se Antić pokazao i kao faktor političke stabilnosti i jedinstva.

Koaliciju oko Socijalističke partije Srbije čine i Jedinstvena Srbija i Partija ujedinjenih penzionera Srbije.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Antić u trci za gradonačelnika Beograda

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2014

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da će kandidat koalicije okupljene oko Socijalističke partije Srbije za gradonačelnika Beograda biti ministar saobraćaja Aleksandar Antić. ..Aleksandar Antić.. .."Svi koalicioni partneri jednoglasni su u oceni da je Antić najbolje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.