На парламентарним и локалним изборима у Белорусији изашло око 73 одсто гласача

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 10:18

На парламентарним и локалним изборима у Белорусији изашло око 73 одсто гласача

Прелиминарни подаци о изласности на парламентарним и локалним изборима у Белорусији показали су да је у недељу на биралишта изашло 73,08 одсто гласача, саопштила је белоруска Централна изборна комисија (ЦЕЦ). Фото: Wikimedia Commons/Информационное агентство БелТА Председник ЦЕЦ Игор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Карпенко је рекао да су ажурирани подаци о одзиву и да је на списку било 6,9 милиона бирача, пренела је новинска агенција Белта.
Излазност по областима се разликовала, па је у области Брест изашло 75,82, у Витебску 75,63, у Гомељу 75,85, у Гродну 76,90, у Минску 74,20, у Могиљеву 77,03 , а у главном граду Минску 61,54 одсто бирача.
Карпенко је додао да ће прелиминарни парламентарни резултати бити објављени данас у 14 часова.
Mađarski parlament danas glasa o prijemu Švedske u NATO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На парламентарним и локалним изборима у Белорусији изашло око 73 одсто гласача се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.