Чанак Влади замера Томицу Милосављевића

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2010, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Чанак Влади замера Томицу Милосављевића

НОВИ САД -

Председник Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак оценио је, у интервјуу за новосадски Дневник, да би Српску радикалну странку (СРС) требало забранити и запитао шта би још требало да се деси "да би се схватило да то није странка, него терористичка организација".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Та група људи је настала као паравојна организација Слободана Милошевића, направљена од Државне безбедности Србије у то време, поделама општинских одбора Социјалистичке партије Србије", сматра Чанак.

Према његовом мишљењу, да је било правде, били би забрањени још 6. октобра 2000. године, а већина чланова лустрирана.

Поводом двогодишњице рада Владе Србије, Чанак јој највише замера то што нису донети закони којима би Војводини била враћена имовина и којима би било обезбеђено финансирање покрајине, јер "без тога, било какво право није право".

"Замерам јој и скандале Томице Милосављевића, проблем аутопута кроз Војводину, даље ограничавање и смањивање оних, ионако срамотних, неколико одсто буџета Србије који се пребацују Војводини", рекао је Чанак.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.