Весна Пешић се повлачи из политике

Izvor: TvojPortal.com, 13.Feb.2012, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Весна Пешић се повлачи из политике

/вести онлине/ Доскорашња функционерка Либерално-демократске партије Весна Пешић саопштила је да се после две деценије повлачи из политичког живота и да на предстојећим изборима неће бити ни на чијој листи.Она је за "Вечерње новости" рекла да ће остати у Скупштини Србије као >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << самостални посланик до истека мандата овог сазива, после чега ће се повући из политике.

Доста јој је парламента после две деценије: Весна Пешић

Пешићева је у априлу прошле године напустила ЛДП после сукоба са лидером странке Чедомиром Јовановићем. Повод је била његова изјава у Скупштини, у којој је афричке народе назвао канибалима.
"Не знам зашто би било кога занимали моји планови и коме је то уопште важно. Уосталом, шта бих ја радила у овом потпуном расулу и ратовима партијских мафија", рекла је Пешићева за Новости, најављујући тиме повлачење из политике.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.