Izvor: TvojPortal.com, 13.Feb.2012, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Томислав Николић на "црној листи" САД

/вести онлине/ Лидер напредњака Томислав Николић не може да уђе у САД! Он се на такозваној црној листи особа којима је забрањен улазак у ту земљу, на којој је тренутно тридесетак имена, налази још од пре 2.000 године, пише београдска штампа.

Николићу забрањен улаз у САД >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<
 

Николић није није желео да коментарише сазнања листа "Ало", а избегао је да конкретно одговори на питање да ли му је и даље забрањен улазак у Америку.
- Не знам, немам такву информацију. Нисам ни тражио визу, али ако ви знате више, објавите - прокоментарисао је председник СНС-а. На питање да ли планира ускоро да иде за САД, он је овако одговорио:
-Нисам планирао у догледно време!
 
С друге стране, извор близак Стејт департменту тврди да званични Вашингтон има више поверења у Николићевог заменика Александра Вучића, који је у међувремену скинут са те листе.
 
- Николић не представља опасност по безбедност САД, већ се само ради о процени да је Вучић већ дуже време прихватљивији за америчку администрацију. Међутим, добар део америчких политичара блиских председнику Обами сматра да би сарадња са Николићем требало да се успостави, тако да је могуће да председник СНС-а ускоро буде скинут с тог списка. Чак се и са Вучићем, прилком његових посета Вашингтону, разговарало о тој теми - каже саговорник листа.
Опсирније

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.