Penzija
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Apatin: U petak otvaranje izložbe „Forme prirode“

APATIN- U petak, 29. marta, sa početkom u 19 časova, u Galeriji „Meander“ u Apatinu, svoje fotografije izložiće Zoran Milutinović (lekar, otorinolaringolog, onkohirurg vrata, mikrohirurg larinksa, fonijatar, doktor medicinskih nauka, redovni profesor Medicinskog...

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Mar.2024, 12:04

Detaljnije >>

Petrović Škero: Srbija je postala autokratska država, bez podele vlasti

Srbija je postala autokratska jer sve više izostaje podela vlasti, ocenila je večeras u Novom Sadu sudija Vrhovnog suda u penziji Vida Petrović Škero.

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2024, 23:50

Detaljnije >>

Erdoganova politička penzija

„Ovo je za mene jedno finale“, objavio je turski predsednik 8. marta, ističući kako će rezultati izbora i očekivana...

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2024

Detaljnije >>

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Rasprava o budućnosti postupka, sudija se oglasila o navodima da odlazi u penziju

N. Čolićdanas 18:07 foto FoNet Marko Dragoslavić U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno ročište u okviru suđenja grupi Veljka Belivuka, koja se tereti za sedam ubistava i više drugih krivičnih dela. Današnji pretres počeo je raspravom pokrenutoj od strane advokata odbrane, o budućnosti samog postupka, budući da se u petak 15. marta u medijima pojavila informacija da aktuelna predsedavajuća sudskog veća Vinka Beraha Nikićević odlazi u penziju krajem aprila, zbog čega...

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Mar.2024

Detaljnije >>

Suđenje grupi Veljka Belivuka: Rasprava o budućnosti postupka, sudija se oglasila o navodima da odlazi u penziju

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno ročište u okviru suđenja grupi Veljka Belivuka, koja se tereti za sedam ubistava i više drugih krivičnih dela.

Izvor: Danas, 25.Mar.2024

Detaljnije >>

Evo koliko penziju možete da očekujete sa platom 70.000 dinara: Ove godine primanja mogu da vam dostignu solidan iznos

Prosečan iznos penzije za januar 2024. godine iznosi 45.742 dinara. Ovaj podatak objavljen je 23. februara 2024. godine.

Izvor: Blic, 25.Mar.2024

Detaljnije >>

"VEĆ TRI GODINE SAM MAJKA, VODIM PORODIČAN ŽIVOT" Jelena Janković otkrila kako živi u PENZIJI, a evo šta kaže o Novaku Đokoviću: "Sve što je investirao u sebe mu se vratilo"

Bivša teniserka Jelena Janković završila je svoju sportsku karijeru 2017. godine. Nakon medijske ilegale, otkrila je kako provodi dane sa porodicom u intervju za slovenački "Dnevnik".

Izvor: Blic, 25.Mar.2024

Detaljnije >>