Opel
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Blic, 25.Sep.2021, 21:21

FILMSKA POTERA ZA LOPOVOM! Ukrao kola i dao se u beg, policija ga jurila sve do Stare Pazove, a onda je došlo do HAOSA (FOTO, VIDEO)

Filmska potera za M. R. (21) koji je upravljao ukradenom "Opel Vektrom" okončana je noćas oko 1 sat u ulici...

Detaljnije >>

Izvor: AutoBlog, 25.Sep.2021

Električni Yugo za 2025. godinu

Električni Yugo za 2025. godinu

Dizajner Dejan Hristov iz Severne Makedonije svojim najnovijim kreacijama pokazuje kako bi mogla da izgleda moderna verzija Yuga za 2025. godinu, i to sa električnim pogonom. Uz prepoznatljivu osnovu Yuga, na ovom modernom modelu se primećuju i prošireni blatobrani, novi branici, izraženiji pragovi, tanja LED svetla, kao i novi točkovi. Takođe, predviđeno je da pogon i dalje bude na prednjim točkovima. Uz električni pogon, ovakav Yugo EV bi teoretski mogao da bude bio rival nedavno najavljenom...

Detaljnije >>

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

SCENE KAO IZ HOLIVUDSKIH FILMOVA KOD NOVOG SADA: Bivši robijaš ukrao auto, odmah krenula jurnjava sa policijom (VIDEO)

SCENE KAO IZ HOLIVUDSKIH FILMOVA KOD NOVOG SADA: Bivši robijaš ukrao auto, odmah krenula jurnjava sa policijom (VIDEO)

Filmska potera za odbeglim zatvorenikom M. R. (21) koji je upravljao ukradenom "Opel Vektrom" okončana je noćas oko jedan sat posle ponoći u ulici Kralja Petra u centru Stare Pazove i to saobraćajnim udesom, koji je na sreću, prošao bez žrtava.. Mladić M. R. je, kako se saznaje, pre nekoliko dana pobegao iz Okružnog zatvora u Smederevu, da bi juče bio identifikovan u Bačkom Petrovcu gde je ukrao "Opel Vektru". Sa njom je krenuo u jurnjavu od Novog Sada ka Beogradu!

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 25.Sep.2021

FILMSKA POTERA ZA ZATVORENIKOM! Ukrao kola i dao se u beg, policija ga jurila sve do Stare Pazove, a onda je došlo do HAOSA (FOTO, VIDEO)

Filmska potera za odbeglim zatvorenikom M. R. (21) koji je upravljao ukradenom "Opel Vektrom" okončana je noćas oko...

Detaljnije >>

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 17:24

KAO U "GTA": Vozač udario u dva automobila pa seo u jedan od njih i pobegao! Policija se dala u POTERU za njim

KAO U GTA: Vozač udario u dva automobila pa seo u jedan od njih i pobegao! Policija se dala u POTERU za njim

Vozač automobila marke "opel" M.M. (23) brzom intervencijom policije uhapšen je zbog sumnje da je nakon dvostruke nezgode koje je izazvao, seo u vozilo jednog od oštećenih i pobegao s lica mesta.. Kako se saznaje nezgode su se dogodile sinoć oko 19 sati na ulazu u Inđiju. - M.M. je najverovatnije usled neprilagođene brzine udario najpre u vozilo marke "audi" ubrzo potom zakačio je i vozilo marke "opel". Kada je vozač opela izašao da vidi šta se desilo M.M je...

Detaljnije >>