Izvor: B92, 27.Jan.2010, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Čačku uhapšene dve osobe

Čačak -- Čačanska policija je uhapsila knjigovođu Iliju V. (51) iz Čačka i Miodraga M. (39) iz Novog Sada zbog pronevera i prevara, saopštila je policija.

Ilija V. je osumnjičen da je kao knjigovođa oftalmološke ordinacije "Sv. Agapit" u Čačku od 11. decembra 2007. do 14. januara ove godine sa njenog računa uzeo više od tri miliona dinara.

Miodrag M. je osumnjičen da je od vlasnika trgovinske radnje "MBN Trejd" iz Čačka lažno se predstavljajući uzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << robu u vrednosti od 450.000 dinara, a da za to nije platio.

On je, predstavljajući se kao Milan Markišić ili Milorad Matković, zaposlen u preduzeću MMD "Ekonomik" iz Beograda, doveo u zabludu vlasnika čačanske firme "Mentrejd", uzeo raznu robu u vrednosti od 450.000 dinara i novac zadržao za sebe.

Sumnja se da je Marković, sa još nekoliko pomagača, za kojima se intenzivno traga, bavio sličnim prevarama u više gradova širom Srbije.

On je sa krivičnom prijavom predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku.

Policija veruje da je uhapšeni Miodrag M. sa još nekoliko osoba odgovoran za više prevara u Srbiji.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.