LŠ: Remi Zvezde i Napolija

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2018, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Remi Zvezde i Napolija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 0:0 sa Napolijem, u utakmici prvog kola Grupe C u Ligi šampiona.

U drugoj utakmici u toj grupi Liverpul je na Enfildu pobedio Pari Sen Žermen sa 3:2.

Na tabeli Grupe C Liverpul je prvi sa tri boda, Napoli i Zvezda imaju po bod, a Pari Sen Žermen je bez bodova.

U drugom kolu Zvezda će 3. oktobra igrati u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << protiv Pari Sen Žermena, a Napoli će dočekati Liverpul.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Pariz

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Zvezde i Napolija u Ligi šampiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Sep.2018

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 0:0 sa Napolijem, u utakmici prvog kola Grupe C u Ligi šampiona...U drugoj utakmici u toj grupi Liverpul je na Enfildu pobedio Pari Sen Žermen sa 3:2...Na tabeli Grupe C Liverpul je prvi sa tri boda, Napoli i Zvezda imaju po bod, a Pari Sen Žermen...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

LŠ: Remi Zvezde i Napolija

Izvor: Danas, 19.Sep.2018, 00:31

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su bod na svom debiju u Ligi šampiona pošto su u prvom kolu C grupe odigrali nerešeno 0:0 sa italijanskim velikanom, Napolijem. Članak LŠ: Remi Zvezde i Napolija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

“DELIJE” PREZADOVOLjNE STANjEM U GRUPI: Zvezda ispred bogataša (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2018

Srpski tim je posle prvog meča u Ligi šampiona na drugoj poziciji, iza Liverpula, a ispred Pari Sen Žermena i Napolija Crvena zvezda je na prepunom stadionu “Rajko Mitić” odigrala nerešeno sa Napolijem i došla do prvog boda u Ligi šampiona. Međutim, ono što je dodatno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.