Izvor: Radio 021, 28.Feb.2021, 12:14

Ivana Španović propušta EP u dvorani

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zbog povrede će propustiti predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo, prenosi Sportski žurnal.

Kako piše Žurnal, ona je na treningu doživela novu povredu i moraće da propusti EP u dvorani u poljskom Torunu, koje je na programu od 5. do 7. marta.

Španović je na predstojećem EP trebalo da skače za četvrto uzastopno zlato, pošto je na prethodna tri prvenstva (2015, 2017. i 2019. godine) bila na najvišem stepeniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pobedničkog postolja.

Ona se na stazu vratila u januaru, posle 16 meseci pauze, pobedila je na mitingu u Dizeldorfu, postala je šampionka Srbije, trijumfovala na Balkanijadi i Serbian Indoor Openu.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.