Izvor: PRObjave.com, 15.Jul.2009, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEV Challenger turnir u Novom Sadu

Turnir počinje u četvrtak, 16. jula, na Štrandu, a mečevi i zabavni program će trajati tokom celog dana. U nedelju se odigravaju polufinalni i finalni mečevi, nakon čega je predviđena svečana dodela nagrada najboljim timovima.
Ulaz za sve mečeve je slobodan. Organizatori turnira obećavaju dobru zabavu i pozivaju sve ljubitelje sporta i uzavrele atmosfere da tokom vikenda posete novosadski Štrand i bodre naše takmičare, uživaju u atraktivnim mečevima, nastupima igračica na pesku, odličnoj muzici kao i raznovrsnim nagradnim igrama. Svi posetioci zajedno će sa igračima doprineti da i ove godine odbojka na pesku donese letnju atrakciju na novosadsku obalu Dunava.
Na ovom prestižnom turniru za titulu najboljih nadmetaće se 44 ekipe iz 18 zemalja: Austrije, Belgije, Bugarske, Danske, Češke, Finske, Grčke, Holandije, Hrvatske, Italije, Kipra, Letonije, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Srbije, Švajcarske i Velike Britanije.
Ukupan nagradni fond CEV Challenger turnira iznosi 12.000 evra.
Nakon samo godinu dana od prvog nacionalnog šampionata u odbojci na pesku, Srbija je dobila šansu da bude domaćin najboljim igračima našeg kontinenta koji će se nadmetati na Challenger turniru pod pokroviteljstvom CEV (Evropske odbojkaške konfederacije).
Odbojkaški savez Srbije
Terazije 35/II
11000 Beograd
Tel: 011 3231357
Web: www.ossrb.org/

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Potraga za blagom na odbojkaškom turniru

Izvor: 24sata, 15.Jul.2009

Prestižno takmičenje Evropske odbojkaške konfederacije u odbojci na pesku „CEV Challenger“, koje organizuju Odbojkaški savez Srbije i Vip Mobile, počinje sutra na Štrandu i traje do nedelje. Ukupan nagradni fond iznosi 12.000 evra, a za posetioce su organizovani brojni zabavni prograni. Ulaz...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.