Како да одеш на студентску размену кроз Еразмус+ и CEEPUS програм?

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 09:30

Како да одеш на студентску размену кроз Еразмус+ и CEEPUS програм?

Инфо центар организује вебинар намењен студентима високошколских установа у Србији, заинтересованим за одлазак на размене у оквиру Еразмус+ и CEEPUS програма у академској 2024/25. години. Фото: Pexels/Buro Millennial Овај вебинар је намењен студентима свих нивоа студија на државним и приватним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << високошколским установама у Србији.
Учесницима вебинара биће представљени услови учешћа, висина и обухватност стипендија.
Вебинар се одржава у уторак, 5. марта од 16 до 17 часова, а пријава се врши попуњавањем електронског формулара, најкасније до 5. марта у 12 часова.
Електронски формулар је доступан на овом линку. 
Sajam zapošljavanja „Career Fair“ biće održan 17. aprila na FTN-u (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да одеш на студентску размену кроз Еразмус+ и CEEPUS програм? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.