Basket turniri u Novom Sadu

Izvor: B92, 02.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basket turniri u Novom Sadu



U Novom Sadu će se u naredne dve nedelje održati dva turnira u uličnom basketu, kao najava predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci.

Turnir juniorskih ekipa u uličnom basketu održaće se 9. i 10. septembra na košarkaškom terenu Kulturnog centra "Gradilište". Organizatori su saopštili da je broj ekipa ograničen, a prijave se primaju do 8. septembra.

Pravo učešća na tom turniru imaju "basketaši" rodjeni 1988. i kasnije, a igraće se po standardnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravilima uličnog basketa.

Drugi turnir održaće se 15. septembra pod nazivom "Kafe turnir u Basket Areni" i na njemu nema starosne granice za članove ekipa, kao ni ograničenja u broju ekipa.

Organizatori su saopštili da su obezbeđene robne i novčane nagrade za najuspešnije ekipe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.