„Afterfive“ удружење одлучило да обрадује жене за 8. март

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 10:52

„Afterfive“ удружење одлучило да обрадује жене за 8. март

У склопу припрема за Дан жена, Удружење „Afterfive“ заједно са салоном за шминкање  @danka.makeup припремило је посебну понуду за Новосађанке. Фото: Промо Од 6. до 9. марта, овај салон ће омогућити дамама 20% попуста на све услуге шминкања уз код „AFDM20“.
Ова акција настоји да се даме додатно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обрадују уочи Дана жена и да им се пружи прилика за освежење и истакнуту лепоту.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by AFTERFIVE® (@afterfiveofc)


Да би искористиле овај попуст, даме треба да контактирају салон Данка путем званичне странице или телефоном ради резервације термина.
Очекујемо да ће ова иницијатива бити корисна свим дамама које желе да се припреме за посебне прилике и да истакну свој сјај.
Nakon više decenija pravoslavci na Limanu dobijaju svoj hram – Crkvena opština sa radošću primila informaciju o izgradnji nove crkve u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Afterfive“ удружење одлучило да обрадује жене за 8. март се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.