Нека други кувају за вас овог викенда! (субота, 9. и недеља 10. септембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Sep.2023, 07:01

Нека други кувају за вас овог викенда! (субота, 9. и недеља 10. септембар)

Овог викенда уживаће сва чула. Викенд препун добре забаве, хладног пива, хране, вина, ђаконија, слаткиша и наравно добре музике и резанци са маком. Фото: Градске инфо Ево шта нас све очекује овог викенда у Новом Саду:
Овог викенда биће сунчано и топло. Минимална температура >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << оба дана биће 15 степени, а максимална у суботу 30, а у недељу 31 степен.
На Новосадском сајму јуче је свечано отворена Ауто-мото берза која ће трајати до недеље 10. септембра. Фото: Уступњена фотографија Капије Новосадског сајма биће отворене за публику у суботу од 10 до 20 и у недељу од 12 до 18 часова.
Цена појединачне улазнице је 400 динара.
Данас се одржава спектакуларни концерт Милета Кекина у Хали 2 Новосадског сајма, месту познатом по врхунском проводу. Са почетком у 21 час, Кекин ће још једном својој верној публици подарити сјајан концерт који ће дефинитивно обележити крај лета.
Фото: Хала 2/промо Поред концерта Милета Кекина, љубитељи нешто мекшег звука могу уживати у музици Сергеја Ћетковића.
Концерт Сергеја Ћетковића ће се одржати на крову Променаде од 20:00 часова. Још данас можете посетити у СКЦНС Фабрици „Новосадски стрип викенд“.
Фото: СКЦНС Фабрика Програм дешавања за суботу, 9. септембар 11:00 – берза стрипа, књига, носача звука
15:00 – Зоран Пејић, Удружење стрип-аутора и обожавалаца стрипа Републике Српске „Девета димензија“: представљање издања
15:30 – Милорад Вицановић – Маза: отварање изложбе и разговор са аутором
16:00 – Саша Папић, Удружење љубитеља стрипа ХАС и Винко Барић: представљање часописа и издања и Тони Фавер: представљње издања “Затворске приче”
16:30 -Вељко Крулчић: разговор о изложби “Женски ликови у стриповима Андрије Мауровића и Јулеса Радиловића” и разговор о књизи “Мауровић: од Мула до Мула” (издавач МЗ Муо, Црна Гора, 2023)
17:00 – Србољуб Никић: представљање албума “Плави зец”
17:30 – Борис Станић: представљање албума “Божији људи”
18:00 – Бранко Ђукић: представљање часописа “Стриполис”
18:30 – Тихомир Челановић: изложба и разговор са аутором
19:00 – Дејан Ненадов: изложба и разговор са аутором
19:30 – Бане Керац и актери представе “Cat Claw”: разговор о представи и интеграл издању „Cat Claw“
21:00 –  сет
Фестивал „Укуси Војводине” нуди јединствену прилику да на једном месту и свим својим чулима искусите аутентичну Војводину. Зато је ово догађај који прави хедонисти не смеју пропустити!
Све што треба да урадите је да дођете, понесете добро расположење и празан стомак, те уживате у врхунским, традиционалним јелима војвођанске кухиње, направљеним од локално узгојених намирница, са музичком подлогом која ће Лимански парк претворити у истинску оазу хедонизма.
Не заборавите, имате заказано у Лиманском парку 9. и 10. септембра! Нека други кувају за вас!

Фото: Facebook.com Музички програм отварања Калеидоскопа културе, данас ће обележити наступи уметника који ће се одржати у обновљеном Дистрикту, једном од најважнијих инфраструктурних легата Европске престонице културе. Новосадској публици представиће се ди-џеј Милана Никић, Ива Лоренс, Мерина Грис, Верботен Берлин, као и ди-џеј Владимир Аћић и Дејан Милићевић. Концерти су део мултимедијалног догађаја Нераскидиве везе, који ће се одржавати до 10. септембра у Дистрикту.
Цео програм можете пронаћи на сајту организатора!
Уживајте!
 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Нека други кувају за вас овог викенда! (субота, 9. и недеља 10. септембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.