Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 8. фебруар (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 11:14

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 8. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак, 8. фебруар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #dnevneinfo #gradskeinfo #nsuzivo #novisad #ig_novisad #vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << #srbija #serbia #srbija
♬ original sound – gradskeinfo
БЕСПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ДОЈКИ Због великог интересовања и одазива наших суграђанки ,акција бесплатних мамографских прегледа у организацији три новосадска портала – „Градске инфо“, „НС Уживо“ и „Војводина уживо“, наставља се и у следећа два дана у центру града, на Тргу слободе од 9 часова, до 15 часова и 30 минута. Прегледај се – некоме си све на свету!
ПОЧЕО УПИС У СШУП Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 224 ученика у први разред Средње школе унутрашњих послова “Јаков Ненадовић” у Сремској Каменици. Друга генерација полазника ове школе имаће прилику да документа за упис преда до 26. фебруара. Више информација о конкурсу можете пронаћи на сајту www.mup.gov.rs
УНС МЕЂУ 1000 НАЈБОЉИХ НА СВЕТУ Новосадски универзитет поново се пронашао међу 1 000 најбољих универзитета на свету. На листи од преко 31 000 универзитета из целог света, високошколска установа у Новом Саду у односу на прошлу годину напредовала је за 10 места и ове године заузима 952. место најбољих светских универзитета према Вебометриксовом извештају.
ПРОГРАМИ НЗС У 2024. Национална служба за запошљавање ове године издваја 7,75 милијарди динара за спровођење свих мера активне политике запошљавања. Незапослених лица којих у евиденцији тренутно има 387 хиљада, што је мање за 10 одсто у односу на прошлу годину, ове године биће на располагању различити програми обука и програми за стицање практичних знања.
САДЊА НОВИХ 100 СТАБАЛА Из ЈКП “Градско зеленило” јављају да је у току садња 100 садница већ стасалих стабала из старог расадника на Футошком путу. Уз помоћ специјалне машине за садњу Нови Сад наставља свој програм озелењавања како у парковским површинама тако и у блоковским зонама чиме се континуирано ради на унапређењу зелених површина.
ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА Вечерас вас на сцени Српског народног позоришта очекује од 19 часова балет “Лабудово језеро”, док је играње представе “Ревизор” предвиђено за 19 часова и 30 минута. Позориште младих вечерас на свом репертоару од 18 часова има предтаву “Весели музичари”, а од 19 часова и 30 минута представу “Било једном на Бријунима”.
ВРЕМЕ Четвртак у Новом Саду умерено облачан са температуром која ће се кретати од минималних 5 до максималних 20 степени целзијуса.
Са најновијим, најзанимљивијим и најбитнијим информацијама из Новог Сада очекује вас сутра колегиница Даница од 10 часова ујутру.
Dan u kome možete da saznate šta je bilo jednom na Brijunima i još mnogo toga (četvrtak, 8. februar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 8. фебруар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.