У Новом Саду добар провод је увек присутан! И овог петка је тако! (петак, 7. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 07:01

У Новом Саду добар провод је увек присутан! И овог петка је тако! (петак, 7. јул)

Пред нама је топао дан, могући пљускови током дана. Највиша дневна температура биће 29 степени. И све је то ок зато што је петак и крај радне недеље. И ево шта вас очекује у нашем граду овог петка. Фото: Градске инфо Данас је други дан „Exit“ фестивала и на тврђави вас очекују феноменални >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << извођачи.
Вечерас наступају вишеструки добитник Grammy награде Skrillex,, хитмејкери, LF System и Burak Yeter, шведски с метал састав Epica и београдски бенд Jenner и многи други.
Ако нисте љубитељи фестивала не брините има и многих других дешавања у нашем граду. Рецимо џез фестивал у Темерину.
Ове године се одржава 3 Jazzaland f фестивал у Темерину.  На Фејсбук страници организатора можете погледати детаље фестивала.
Фото: PrtSc/Facebook.com/trg.preduzetnistva 48. Новосадски Ноћни базар одржаће се на Рибљој пијаци са почетком у 18 часова.
Ноћни базар окупља мале произвођаче, уметнике и креативце и нуди посетиоцима прилику да се у вечерњим часовима опусте и угоде себи, купујући неки ручно рађен производ и уживајући у гастрономским специјалитетима и доброј забави.
Базар се одржава сваког првог петка у месецу са изузетком децембра када се одржава и зимски празнични Базар.
Организатори догађаја задржавају право да услед лоших временских услова промене датум одржавања Базара.
У оквиру програма манифестације Лето на Тргу галерија у 21.00 сат одржаће се предавање проф. др Симоне Чупић, историчарке уемтности, „Доручак са астронаутом“.
Више детаља пронађите на сајту организатора.
Фото: PrtSc/www.galerijamaticesrpske.rs Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће од 8 до 15 сати бити поједине улице у Каћу. Улице Партизанска (од Народне војске до Јована Јовановића Змаја) и Иве Лоле Рибара (од Партизанске до Жарка Јовића). Напомена: Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Уживајте!
Muzej grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi biće zatvoren do 10. jula

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Новом Саду добар провод је увек присутан! И овог петка је тако! (петак, 7. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.