Паркирање за време 54. Међународног сајма лова и риболова

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 10:10

Паркирање за време 54. Међународног сајма лова и риболова

За време одржавања 54. Mеђународног сајма лова и риболова, од 28. септембра до 2. октобра 2022. године, ЈКП „Паркинг сервис” организоваће паркирање у следећим улицама: Фото: ЈКП „Паркинг сервис“ – Улица Новосадског сајма, од Дринске до Хајдук Вељкове улице
– плато испред сајамске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хале, на углу улица Новосадског сајма и Хајдук Вељкове
– плато између Мичуринове и Хајдук Вељкове улице
– на делу тротоара испред сајамске хале у Хајдук Вељковој улици
– Улица браће Поповић, непарна страна, од Хајдук Вељкове улице до Улице Стевана Мокрањца
– Улица Бранка Бајића
– Мичуринова улица
– Улица Богдана Гарабантина
На овим локацијама налази се преко 1.000 паркинг места, која ће бити под наплатом од 8 до 20 часова, по цени од 250 динара за цео дан. Уплата паркинга може се извршити слањем SMS-а на број 8288 и куповином паркинг карте на киоску. За станаре у улицама које су под наплатом важе станарске паркинг карте.
„Паук” служба ће радити појачано, у сарадњи са саобраћајном полицијом, саобраћајном и комуналном инспекцијом, како не би долазило до саобраћајних гужви услед несавесног и погрешног паркирања.
Grad investira u dekorativno osvetljenje Hrama prenosa moštiju Svetog Save i Uspenske crkve

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Паркирање за време 54. Међународног сајма лова и риболова се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.