Предложите локације за дечија игралишта у Новом Саду – потребно 47 локација за 47 нових игралишта

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 14:06

Предложите локације за дечија игралишта у Новом Саду – потребно 47 локација за 47 нових игралишта

Град Нови Сад и у 2024. години наставља са добром праксом издвајања буџетских средства за набавку и уградњу опреме и подлоге за постављање нових дечијих игралишта. Фото: Град Нови Сад Дечија игралишта ће бити опремљена савремено дизајнираним реквизитима за игру, а према условима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и стандардима високог квалитета, бираних материјала и подлога проверених на безбедност, токсичност и дуготрајност.
За све пристигле предлоге биће извршена стручна анализа, са аспекта планске документације, статуса својине, просторних и техничких могућности за извођење, а у складу са условима и критеријумима која дефинише Правилник, наводе из града.
Након избора локалитета који испуњавају услове, биће омогућено гласање за избор 47 локација на територији 47 месних заједница. Прикључите се, и својим учешћем допринесите заједничком одабиру локација на којима ће наша деца, већ следеће године имати нове кутке за забаву и стварање најлепших успомена.
Сви Новосађани потенцијалне локације могу предложити путем платформе ТвојГрад, на овом линку.
55. Novosadski noćni bazar 29. decembra na Ribljoj pijaci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Предложите локације за дечија игралишта у Новом Саду – потребно 47 локација за 47 нових игралишта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.