Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 10:59

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 4. март (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак, 4. март за вас смо издвојили: @gradskeinfo
АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА ГРАДА СЕ НАСТАВЉА #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo
♬ original sound – gradskeinfo
АКЦИЈА >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ЧИШЋЕЊА ГРАДА СЕ НАСТАВЉА У склопу Пролећне акције чишћења града, данас у 10 часова и 30 минута организовано је чишћење ливаде поред канала у Приморској улици. Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић такође ће присуствовати наставку велике акције чишћења и сређивања јавних површина на територији Града Новог Сада, у којој ће учествовати ЈКП „Чистоћа“.
ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У ВЕТЕРНИКУ Од данас ће привремено бити измештено аутобуско стајалиште Ветерник – Православна црква због радова на рехабилитацији коловоза на Новосадском путу. У делу од Улице Соње Маринковић до Краља Петра I у Ветернику, биће постављено привремено аутобуско стајалиште за линије 53, 54, 55 и 56.
”ДОГОДИНЕ У ИСТО ВРЕМЕ” У НИС-У „Догодине у исто време” игра се вечерас у свечаној сали НИС-а у 20 часова. У питању је комично-мелодрамска представа о љубави и времену – два појма који се преплићу и мимоилазе, а некада људи не могу да утичу на њихов ток.
”ТРИ СЕСТРЕ“ НА АКАДЕМИЈИ УМЕТНОСТИ Представа “Три сестре” је настала као колоквијум студената III године глуме на Академији уметности по истоименој драми руског великана Антона Павловича Чехова. Представа се игра на Академији уметности, а почетак је заказан за 18 часова.
„НЕВИДЉИВА ДЕЦА“ У НОВОСАДСКОМ ПОЗОРИШТУ У Новосадском позоришту, са почетком од 19 часова можете погледати представу ”Невидљива деца”. Овај комад бави се осетљивим темама у друштву, а једна од њих је и трговина људима.
БИОСКОП У биоскопима се тренутно приказује домаћи филм ”Јорговани”. Прича о Игору и Катарини, глумцима који су заједно и на екрану, али и ван њега, постаће веома интересантна када се на једној филмској премијери сретну, а прљав веш почне да излази на видело.
ВРЕМЕ И данас нас очекује температура значајно изнад просека за ово доба године. Најнижа температура износиће 6 степени, док ће највиша износити 18 степени целзијуса.
Колега Милан вас сутра дочекује са новим информацијама које доноси уторак. Останите уз Дневне инфо.
Pozorište? Naravno da može! Ponedeljak je dan za pozorište! (ponedeljak, 4. mart)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 4. март (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.