Последњег јануарског дана очекујемо буру у Новом Саду! (уторак, 31. јануар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jan.2023, 08:00

Последњег јануарског дана очекујемо буру у Новом Саду! (уторак, 31. јануар)

Уторак, 31. јануар. Стигли смо до краја месеца јануара, одужио се заиста, али је био пун интересантних дешавања, сунчаних дана, снега, кише… Свега је било овог јануара. Ако се питате како да проведете овај последњи јануарски дан, ми смо ту да вам помогнемо. Фото: Градске инфо Ево >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шта нас очекује у Новом Саду овог уторка.
У току дана могући пљускови. Највиша дневна температура до шест степени, најнижа један степен.
Српско народно позориште данас на репертоару има две представе:
Кнегиња чардаша од 19:00 часова Бура од 19:30 часова Фото: Градске инфо Није лоше да напоменемо за оне који не знају да је уторак дан за биоскоп у Новом Саду.  Уз акцију „Happy day“, сваког уторка, сваки посетилац Арене Синеплеx добија велики попуст на куповину улазнице. Цена карте за сваки 2Д филм износи 270, а за сваки 3Д филм 390 динара, независно од термина приказивања.
Искористите овај срећан дан и погледајте неки од филмова који су данас на репертоару. Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ
Фото: Градске инфо Mорамо да напоменемо да је од јуче промењен режим саобраћаја у Улици Марка Миљанова 16 због почетка радова на изградњи вреловодног прикључка. Биће затворен део саобраћајне траке испред објекта у Марка Миљанова 16, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, уз ограничење брзине на 30 километара на сат. Како сазнајемо планирани рок за завршетак радова је 15. март.
Вечерас од 19:00 часова можете присуствовати промоцији књиге песама „Прљави Сњешко на усијаној хауби“ у Дигиталном омладинском центру (Војводе Путника 1).
Осим ауторке Јелене Калајџије, на промоцији ће говорити и Владимир Гвозден и Горица Радмиловић.
Ауторка се бави истраживањем нових начина читања, а тренутно интересовање јој се креће у пољу истраживања сликовница и гласног читања. Иза себе има два двојезична библиотечка приручника, а текстове и приказе објављује и у бројној књижевној периодици и зборницима.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
Priča o Almaškoj crkvi, građenoj iz inata da bude najviša u gradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Последњег јануарског дана очекујемо буру у Новом Саду! (уторак, 31. јануар) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.