Почиње дистрибуција решења пореза на имовину за 2024. годину

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 16:51

Почиње дистрибуција решења пореза на имовину за 2024. годину

Градска пореска управа Града Новог Сада обавештава обвезнике физичка лица да ће у среду 6. марта текуће године, почети дистрибуција решења којим је утврђен порез на имовину за 2024. годину за пореске обвезнике који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа односно за укупно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 77 863 пореских обвезника, док ће дистрибуција и уручење решења путем Јавног предузећа „Пошта Србије“ за пореске обвезнике који немају потврђено е-сандуче на порталу еУправа почети средином месеца.  Фото: Град Нови Сад Решења са утврђеним обавезама по основу пореза на имовину за 2024. годину, ове као и претходних година порески обвезници добиће заједно са уплатницама.
Обвезници који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа, Упутство за преузимање документа из еСандучета могу пронаћи на порталу еУправа https://euprava.gov.rs/eSanduce_uputstvo и на сајту Градске пореске управе. 
Информације као и одговоре на све недоумице поводом решења којим је утврђен порез на имовину за 2024. годину заинтересована лица поред шалтер сале у Улици Војвођанских бригада бр. 24-26 и инфо-пулта Градске пореске управе у ТЦ „Променада“, могу добити и путем електронске поште на мејл адресу gpu@novisad.rs, као и на бројеве телефона: 4871-707, 4871-751.
Na sednici Skupštine Grada Novog Sada razmatra se dalji planski razvoj grada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почиње дистрибуција решења пореза на имовину за 2024. годину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.