Нови Сад данас може постати Париз, ако посетите права места (петак, 19. април)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 07:00

Нови Сад данас може постати Париз, ако посетите права места (петак, 19. април)

Данас, 19. априла, Нови Сад ће бити жариште бројних интересантних дешавања за све оне жељне културних догађаја и забаве. Фото: Градске инфо Организациони тим Новосадског ноћног базара позива вас на ново издање догађаја – „Start up“ Новосадски ноћни базара на Рибљој пијаци, у петак, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 19. априла, с почетком у 18 часова. Временска прогноза за вечерас предвиђа максималну температуру од 15 и минималну од 3 степена, уз делимично облачно време.
Целокупан концепт овог новог пројекта је осмишљен тако да се на „Start up“ базару представе пре свега излагачи који никада нису излагали, док 1/3 чине излагачи који већ имају искуства, како би дошло до размене искустава, покретања нових бизниса и олакшања даљег процеса развоја и једнима и другима.
У Српском народном позоришту (СНП) у 19:30 часова ће се одржати представа „Вештице из Салема“.
У Културном центру Младост у Футогу, филм „Нина и јежева тајна“ почиње у 18 часова. Радња филма прати Нину, која воли да слуша приче за лаку ноћ које јој прича њен отац, али када сазна да је отац изгубио посао, спремна је да пронађе решење како би му помогла.
Поред тога, Галерија Матице српске организује кустоско вођење кроз изложбу „ИНСПИРИСАНИ ФРАНЦУСКОМ“, које ће се одржати у петак, 19. априла, у 19 часова. Горан Вујков, музејски едукатор, ће говорити о утицају Париза на српске уметнике и њихова дела на почетку 20. века.
Ово су само нека од дешавања која ће употпунити вечерашњи програм и омогућити свима да уживају у богатом културном садржају Новог Сада.
Novosadski studenti i ove godine mogu da osvoje vredne nagrade na konkursu „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад данас може постати Париз, ако посетите права места (петак, 19. април) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.