Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jan.2024, 11:01

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 17. јануар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 17. јануар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #dnevneinfo #gradskeinfo #nsuzivo #novisad
♬ original sound – >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << gradskeinfo
ПОДЕЛА ВАУЧЕРА ЗА ОДМОР И ДАЉЕ У ТОКУ Пријава грађана за коришћење ваучера за субвенционисани одмор у Србији и даље је у току. Пријаву можете поднети на шалтерима ЈП “Пошта Србије” на територији целе државе. Вредност ваучера је подигнута у односу на прошлу туру поделе и сада износи 10.000,00 динара.
ЈКП ”ТОПЛАНА” ПОЧИЊЕ ОЧИТАВАЊЕ БРОЈИЛА ЗА ЈАНУАР Радници Јавног комуналног предузећа „Новосадска топлана“ Нови Сад, од данас очитавају стање утрошка топлотне енергије на мерилима топлоте и на водомерима за топлу потрошну воду у јануару текуће године.
ВОЂЕЊЕ КРОЗ ИЗЛОЖБУ ”СТАКЛО” Вечерас у 18 сати, у Музеју Војводине одржаће се стручно вођење кроз изложбу ”Стакло”. Током вођења кроз изложбу акценат ће бити стављен на употребу стакла у свакодневном животу и уметности.
”ВЕЧЕ МУШКО-ЖЕНСКИХ ОДНОСА” У ГЕРИЛИ Први пут у овој години у Герила бару се одржава још једно ”stand up“ Вече мушко-женских односа. Програм почиње у 20 часова и 30 минута, а цена улазнице износи 800,00 динара.
”БИЛА ЈЕДНОМ ЈЕДНА ЗЕМЉА” У СНП-У Са почетком у 20 часова и 30 минута, на Камерној сцени Српског народног позоришта биће изведена представа „Била једном једна земља“, редитеља Кокана Младеновића, а по мотивима истоименог романа Душана Ковачевића. Цена улазнице износи 1.500,00 динара.
ПРОДУЖЕНА ИЗЛОЖБА ”ПАЈА ЈОВАНОВИЋ И ГУСТАВ КЛИМТ” Због великог интересовања публике, изложба ”Паја Јовановић и Густав Климт – Једна епоха, два уметника, три музеја” продужена је до 18. фебруара. На предавањима у оквиру изложбе посетиоци ће имати прилику да се упознају са наративом изложбе на другачији начин.
БИОСКОП Од редитеља хитова „Одред Отписаних” и „Бес” у биоскопе је стигао невероватан акциони филм са акционом звездом Џејсоном Стетамом под називом ”Пчелар”, а уколико сте се у биоскоп упутили са вашим најмлађима, ново анимирано филмско остварење које морате погледати свакако је ”Биби и Боби у Снешкограду”.
ВРЕМЕ Данас нас очекује много топлији дан него иначе. Максимална температура износиће 10 степени, док ће минимална бити -2 степена целзијуса.
Novosađanin kome je posvećena nova skulptura u Limanskom parku – koliko znate o njemu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 17. јануар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.