Средом у Новом Саду се решавају мушко-женски односи! (среда, 17. јануар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jan.2024, 08:01

Средом у Новом Саду се решавају мушко-женски односи! (среда, 17. јануар)

Ова среда ће у Новом Саду бити топлија од уторак, али је могућа киша. Минимална дневна температура данас биће -2, а максимална дневна 9 степени. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује данас у Новом Саду осим кише: Још једно вече мушко женских односа у Герила бару одржаће се вечерас. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Први пут у овој години.
Фото: Facebook.com/komedija.ns Постава је иста, предвођени дамом глумицом и комичарком Марианом Аранђеловић, остало су џентлемени Душан Враничић( ожењен, двоје деце, спавао последњи пут пре њиховог рођења) Небојша Грујић(ожењен Сремицом,што значи награбуси сваки дан) Жарко Медар Цуба (једини паметан-неожењен).
Затo резервишите себи место и дођите у Герила бар у среду од 20.30 часова.
У Српском народном позоришту можете погледати представу „Била једном једна земља“ од 20:30 часова.
Фото: Градске инфо Данас у 18:00 сати у Музеју Војводине одржаће се стручно вођење кроз изложбу Стакло.
Фото: Facebook.com/MuseumofVojvodina Током вођења кроз изложбу акценат ће бити стављен на употребу стакла у свакодневном животу и уметности.
Посетиоци ће уживати у друштву са историчарком уметности Александром Стефанов, чланом интердисциплинарног тима који је радио на овом сложеном пројекту.
Радници Јавног комуналног предузећа „Новосадска топлана“ Нови Сад, почев од данас, очитаваће стања утрошка топлотне енергије на мерилима топлоте и на водомерима за топлу потрошну воду за месец јануар текуће године.
Фото: Pixabay/akiragiulia Моле се потрошачи, поготово станари у индивидуалним стамбеним објектима, да у том периоду омогуће овлашћеним лицима приступ мерним инструментима у подстаници.
Уживајте!
Šta za Novosađane predstavlja odlazak u pozorište?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Средом у Новом Саду се решавају мушко-женски односи! (среда, 17. јануар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.