Колико дуго можемо да издржимо без кисеоника и мокрих глава? (среда, 15. март)

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Mar.2023, 08:01

Колико дуго можемо да издржимо без кисеоника и мокрих глава? (среда, 15. март)

Данас у Новом Саду је могућ пљусак, тако да постоји велика шанса да вам покисну главе ако не понесете кишобран. Најавиша дневна температура ће бити 8 степени, а најнижа дневна температура ће бити 5 степени. Фото: Градске инфо Осим од кише вечерас вам главе могу бити мокре и од наступа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Андрије Дабановића „Мокре главе“ који је вечерас у Герили од 20:30 часова. Смех је вечерас загарантован.
У оквиру Пронаталитетног центра Дома здравља “Нови Сад”, оформљена је Школа психомоторног развоја беба од рођења до прве године живота. Циљ едукације је упознавање родитеља са правилним редоследом моторних реакција и развоја бебе, на основу њене неуролошке зрелости. Током предавања, родитељима ће бити објашњено шта није препоручљиво, шта ремети развојни редослед и квалитет и које су очекиване активности беба по триместрима.
Фото: Pixabay/bongbabyhousevn Правилним поступањем у најранијем узрасту, пружа се могућност, не само превентивног, већ и стимулативног деловања. Родитељи могу да поставе сва питања и да се информишу око редоследа корака психомоторног развоја. Школу води струковни физиотерапет са вишедеценијским искуством у Дому здравља “Нови Сад”, Милица Иветић.
Термин одржавања едукација је среда, у Алмашкој 4, а заинтересоване труднице, породиље и очеви се могу пријавити путем мејла: milica.ivetic0207@gmail.com
Ако вам је до ђускања и провода данас онда правац у КЦ Лаб. У Лабу вечерас је „Jam у среду“ од 19:30 часова.
Очекуј те као и до сад, спонтано музицирање које ће да траје око четири сата. Иначе слуша се све и свашта, а на репертоару ће се наћи рок, алтернатива, фанк, џез и изворне песме.
Понесите свој инструмент и придружите се џему. Са вама ће бити бубањ, бас, гитара, клавијатура, виолина, перкусије, вокали, а могуће и још понеки инструмент.
Сврха догађаја је да се дружимо, свирамо, стекнемо нова познанства, научимо нешто једни од других и да створимо добру енергију.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Због искључења струје централна зграда Музеја града Новог Сада на Петроварадинској тврђави данас неће бити отворена за посетиоце.
Музеј ће бити отворен за посетиоце од четвртка, 16. марта.

Фото: Градске инфо Ако волите бенд “ The Prodigy“ онда не смете пропустити вече које им је посвећено у Лазином телету. Журка почиње у 21.30. Само треба да понесете добро расположење и удобну обућу за ђускање.
У Српском народном позоришту можете погледати представу „Кисеоник“ од 20:30 часова.
Реч редитеља: Иван Вирипајев је пред извођење једне своје представе изјавио следеће: ,,Заједно са глумцима задовољство нам је позвати вас на наш – не могу да кажем представу, него, пре ће то бити један сусрет. Задовољство нам је, дакле, срдачно вас позвати на сусрет, где ћемо вам испричати неке приче из живота људи. У стварности ти људи никада нису постојали, ја сам их измислио. Ипак, желимо да саслушате те приче, јер су оне врло лепе и дирљиве, а осим тога, уверени смо да је разговор баш на такве теме у данашње време необично важан”. Ја не бих много имала шта да додам. Осим, наравно, представе.
Фото: Wikimediacommons/Balkan Photos У Позоришту младих можете погледати представу „Бокешки Д мол“ од 19:30 часова. Представа рађена према легенди из чудесног Бококоторског залива, која ће и вас можда подсетити на неке дивне тренутке.
Уживајте!
Mika Antić bi danas napunio 91 godinu – podsetimo se zašto ga toliko volimo!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Колико дуго можемо да издржимо без кисеоника и мокрих глава? (среда, 15. март) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.