Понедељком је само важно да кажемо збогом стресу! (понедељак, 13. новембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Nov.2023, 08:01

Понедељком је само важно да кажемо збогом стресу! (понедељак, 13. новембар)

Након прелепог викенда долази нам не тако драг понедељак, мало ко воли понедељак. Али овај понедељак ће бити сунчан и топао, одличан за ово доба године, јутарња температура ће бити седам степени, а највиша дневна 16 степени. Тако да не морамо да га не волимо. Фото: Градске инфо Осим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лепог времена ево шта нас још очекује у Новом Саду овог понедељка.
Понедељак је сам по себи стресан, а да ли знате како да кажете збогом стресу? Фото: new.gigstix.com Шта се дешава када жена у стању стреса одлучи да потражи лајф коуча (животног тренера) и уз његову помоћ реши све проблеме и постане као оне друге, које су то већ урадиле и, судећи по друштвеним мрежама, живе савршено?
На кога све може да налети у потрази за ослобађањем од стресова?
Колико је у тој потрази чека комичних и невероватних прича и ситуација?
Хоће ли постати једна од задовољних корисника или пронаћи своју антистресну терапију?
Лагана и смешна прича о нашој свакодневици и ономе шта и зашто желимо.
Али и о људима који желе да искористе тренутак и популарност лајф коучева, мислећи да се то може брзо и лако постићи.
Све ово можете видети и чути вечерас од 20:00 часова у Арени Синеплекс.
У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Представа „Скупљачи перја“ од 19:30 часова Представа „Заједно“ од 21:00 час Стонер/дум бенд Тортуга и психоделични стонер/спејс рок бенд Маха Сохона наступиће вечерас СКЦНС Фабрици. Врата и билетарница Фабрике отварају се у 20:00 часова. Концерт ће почети у 21:00 час.
Део Сремске Каменице данас остаје без воде: Фото: Pixabay/fill Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће од 8 до 15 сати бити Улица Бранислава Букурова и околне улице у Сремској Каменици.
Поједине улице ће остати и без струје. ОВДЕ погледајте које!
Фото: Pixabay/ 6653167 Уживајте!
Misterija posečenih dudova – zašto je u Novom Sadu nestalo na hiljade stabala ovog drveta?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понедељком је само важно да кажемо збогом стресу! (понедељак, 13. новембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.