Завршавају се радови у Улици Теодора Павловића (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Nov.2023, 15:29

Завршавају се радови у Улици Теодора Павловића (ФОТО)

Град Нови Сад je у завршној фази изградње саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром у Улици Теодора Павловића, у Новом Саду, а у циљу стварања услова за безбедније и економичније одвијање саобраћаја. Фото: УГЗИНС Радови у Улици Теодора Павловића су се изводили фазно.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> У претходном периоду је реконструисана деоница од крака ка Улици Олге Петров до Улице браће Кркљуш, у дужини од 320 метара, која је подразумевала обнављање постојећег коловоза и обостраних пешачких стаза, изградњу паркинг места, као и потпуну реконструкцију водоводне и канализационе мреже.
Претходних дана пуштена је у саобраћај Улица Теодора Павловића, у читавој дужини, јер је завршена и реконструкција деонице од Улице Браће Кркљуш до Улице Цара Душана.
На градилишту су у току радови на изградњи новопланиране улице која спаја Улицу Олге Петров и Улицу Теодора Павловића. Тренутно се на предметној деоници изводе хидро ископи и полажу се водоводне и канализационе цеви.
Фото: УГЗИНС Улица ће, на местима где то дозвољавају надземна и подземна инфраструктура, бити додатно озелењена, што ће оплеменити и освежити овај простор.
Вредност радова на изградњи саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром у Улици Теодора Павловића износи 87.598.464,00 динара.
У току децембра се очекује завршетак свих радова, тако да крајем године становнике ове улице чека један лепши, пријатнији и функционалнији амбијент.
Фото: УГЗИНС Karađorđe po UEFA standardima: Rekonstrukcijom stadion dobija muzej kluba, medija sektor i premijum „sky box“ (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршавају се радови у Улици Теодора Павловића (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.