Отворен први хумани паркинг у Новом Саду – Приход иде Удружењу НУРДОР (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 13:02

Отворен први хумани паркинг у Новом Саду – Приход иде Удружењу НУРДОР (ФОТО)

Председница Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР), Јоланда Корора и директор ЈКП „Паркинг сервис” Стеван Лугоња, званично су у рад пустили 28 паркинг места, главног улаза на плажу Штранд, намењено за лечење малишана оболелих рака. Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић Корора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је нагласила да удружење постоји скоро деценију, а сва јавна предузећа у Новом Саду подржавају НУРДОР.
„Имали смо многе акције, сваки пут су нам се јавна предузећа из Града прикључила и помогла у хуманитарним акцијама. Последњи пут је то била кућа на Поповици, где су учествовали Градско зеленило, Чистоћа, Водовод и ово је јединствена прилика да поново све похвалим. Данас је акценат на Паркинг сервису који је дошао на идеју да направимо нешто лепо, хумано. Сви имамо добро и сви носимо то у себи, али врло често то треба и пробудити, овог пута је то урадио Паркинг сервис из Новог Сада“, истакла је Корора и захвалила се у име НУРДОР-а и све деце која се боре са раком.
Према статистици, сваке недеље једно дете премине од ове болести.
Фото: Градске инфо Директор Паркинг сервиса “Нови Сад”, Стеван Лугоња истиче да се предузеће труди да буде друштвено одговорно кроз различите акције.
„Хумани паркинг је само наставак активности у овом правцу, ми смо као предузеће дошли на идеју да и на овај начин помогнемо лечењу наше деце и управо због тога потписан је протокол о сарадњи са НУРДОР удружењем“ истакао је Лугоња.
Корисници паркирања ће имати могућност да слањем 1 на СМС број 1150 уплате целодневно паркирање у износу од 100 динара и том приликом донирају средства за унапређење квалитета лечења и живота деце оболеле од малигних болести. Сва средства биће директно усмерена на рачун НУРДОР-а.
Humanost na delu: Za malog Lava juče prikupljeno više od pola miliona dinara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отворен први хумани паркинг у Новом Саду – Приход иде Удружењу НУРДОР (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.