Опозиција замало успела да блокира тротоар (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 20:34

Опозиција замало успела да блокира тротоар (ФОТО)

Шачица опозиционих политичара и њихових присталица одлучила се на храбар потез блокирања већ блокираног моста, док млади на кеју који су се ту нашли како би се загрејали за “EXIT”, не знају да су постали случајни статисти на њиховим фотографијама којима ће касније тврдити да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << их је све више. Фото: nsuzivo.rs Под паролом “Све мора стати’’ демонстранти који су кренули у поход да “блокирају” нешто што је већ блокирано, колико год то смешно звучало, још једном су веома јасно обелоданили своју политичку тактику – желели су да на фотографијама и снимцима изгледа да их је много више него што их заправо има.
Упркос чињеници да је Варадински мост већ био затворен због одржавања ЕXIТ фестивала, опозиција је одлучила да искористи прилику како би створила привид масовног окупљања.
Фото: nsuzivo.rs У поподневним часовима, када сва омладина полако креће ка реци где проводи и по неколико сати пре него што се попне на Петроварадинску тврђаву, демонстранти су се окупили испред зграде Бановине, спремни да се попну на мост и створе слику као да држе ситуацију под контролом.
Срећом, без обзира на опозициони перформанс, све је прошло без инцидената.
Фото: nsuzivo.rs Овај необичан покушај опозиције да искористи већ постојећи догађај и створи привид веће подршке само је додао комичан моменат у политичку арену.
За то време грађани су мирно кретали ка својим одредиштима, не обазирући се превише на политичке манипулације.
Можда је време да политичари схвате да народ не воли када се играју са њиховим умом и да је најважније слушати стварне потребе и бриге грађана.
Фото: nsuzivo.rs Опет су пропустили прилику да покажу да су заиста способни да делују на корист заједнице, уместо што изгледају као беспосличари који се играју бесмислених игара.
Ипак, иако им бројност из дана у дан опада, шачици људи која и даље терорише грађане Новог Сада, мора се одати признање за енергију која им, и поред бројних пропалих перформанса, још увек није опала.
Vatrogasni savez grada Novog Sada: „Vaša zaštita je u sigurnim rukama“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Опозиција замало успела да блокира тротоар (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.