У КЦ Војводине први пут рођене четворке

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 11:12

У КЦ Војводине први пут рођене четворке

У претходна 24 часа на Клиници за гинекологију и акушерство Клиничког центра Војводине рођено је 17 беба. На свет је дошло 8 дечака и 9 девојчица. Фото: Pexels/Pixabay Од тога рођене су четворке 1 дечак и 3 девојчице. Од почетка године укупно је рођено 3295 беба.
Напомињемо да од када се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << води евиденција о броју порођаја и броју живорођених беба на Клиници за гинекологију и акушерство није забележоно да су рођене четворке, све до данас, 07. јула 2023. године. У току 2023. године два пута су рођене тројке 19. маја 2023. и 05. јуна 2023
„Novosadsko Big dečije leto“, program za petak, 7. jul

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У КЦ Војводине први пут рођене четворке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.