Вандали из опозиције и на Дан жалости оскрнавили Градску кућу (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 21:29

Вандали из опозиције и на Дан жалости оскрнавили Градску кућу (ФОТО)

Новосадска опозиција одржала је вечерас срамни протест, на дан када је у Србији започела тродневна жалост због трагедије која је целу земљу потресла. Фото: nsuzivo.rs Око 15 демонстраната опозиције окупило се вечерас испред Градске куће у центру града, где су покушали да се инфилтрирају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << међу окупљене суграђане, који су палили свеће за настрадале у масакру, како би представили да их је више.
Фото: nsuzivo.rs Они су донели црни материјал са собом, Градску кућу њиме завили у црно и тиме оскрнавили један од симбола града.
У питању су једне те исте особе, које одликује вандалско понашање и који се појављују на свим скуповима- од Шодроша до Градске скупштине и ГУП, а нови протест заказали за понедељак.
Фото: nsuzivo.rs Очигледно је да их ни Дан жалости у целој Србији није спречио на овакво вандалско понашање.
У првим редовима нашли су се Брајан Брковић, јавности и више него познат по својим екстремним испадима. Као и омладинци Народне странке Борислава Боре Новаковића. Након што и овог пута ништа нису успели, протест је завршен након мање од пола сата.
Skandalozan zahtev sa Šolakovog N1: Traže da MONSTRUMA koji je pobio učenike u školi puste kući

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вандали из опозиције и на Дан жалости оскрнавили Градску кућу (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.